Sök:

Vi är förstås hemskt glada för er som skriver om oss på era bloggar eller hemsidor! Det går fint att låna våra bilder, bara du skriver att bilden kommer från Ellis Corner. 

Har du skrivit om oss och vill vara med på länklistan? Maila oss på info@elliscorner.com På länklistan nedan finner du många fina bloggtips så vi rekommenderar att ta en titt! 

 

LÄNKA OCH FÅ RABATT!

Om du lägger upp vår rörliga banner på din blogg får du 10 % i rabatt på dina köp (gäller även i gårdsbutiken). Maila oss och berätta vilken blogg du har så får du bannern av oss. När du lagt in den på din blogg och vi ser att den är inlagd samt fungerar får du din personliga kod som ger dig rabatt på samtliga varor i Ellis Corners sortiment (endast Ellis Corners sortiment i gårdsbutiken). 

Bannern ska finnas i mariginalen på din blogg väl synlig och ska sitta uppe minst två veckor innan ditt första köp och därefter så länge som du vill ha rabatt hos oss. Din blogg skall vara aktiv med minst 2 inlägg per vecka.

Rabatten är personlig och gäller endast för dig. Den rabatterar ej frakt och fakturaavgift och kan inte användas samtidigt med andra erbjudanden, dock även på reapriser.

Rabatten gäller endast den rörliga bannern, inte länkar eller bilder/knappar. Bloggar som inte uppdaterats på tre månader plockas bort.