Sök:

 

Ellis Corner startades 2009 som förkortat E Corner, en bifirma till MRW Elektronikservice som i sin tur startades 1994.

Namnet Ellis Corner är valt med omsorg. Det kändes rätt att välja ett namn som sticker ut och som man förhoppningsvis kommer ihåg. Eftersom en del av sortimentet rör det nostalgiskt retroamerikanska och gammalsvenska som minner om gamla traditioner och familjeanda valde vi Ellis Corner. En plats nära Ellis Island, New York där farmors far klev iland som immigrant till Amerikat för att arbeta och skicka hem pengar till sin familj. Ellis Corner ligger inte långt ifrån den ort där farmors far arbetade. Dessutom vill vi att ni ska känna er välkomna till vår corner shop, vår lilla hörna. Namnet kunde inte hamna oss närmare hjärtat än så.

 

Gårdsbutiken i Dingle
Mitt i hjärtat av Bohuslän, intill de mörkaste skogar, berg och vårt älskade västkustska Skagerak finner du vår enkla lilla gårdsbutik uti det gamla garaget. Full av vacker inredning till hemmet både från svenska och danska leverantörer, leksaker och rara nattkläder till de små. Välkommen till oss i Dingle, hoppas du hittar något fint! För vägbeskrivning, öppetider och mer info, se fliken Gårdsbutiken Dingle.


Vi bloggar
Se gärna våra bloggar Hem och Lycka samt Fotograf Martin Wallgren

 

Kontakt
 Du når oss via kontaktformuläret, på e-post info@elliscorner.com eller per telefon 0766-33 96 54. Dagtid når du oss lättast per e-mail då vi stundtals har svårt att svara i telefon med anledning av vår lilla dotter. Behöver du nå oss per telefon är våra telefontider må-tors mellan kl. 10-11 samt kl. 20.30-21. Övriga tider kan vi dessvärre inte svara i telefon men svarar på mail. Om du ringer oss under telefontiden och vi inte svarar betyder det oftast att vi sitter i ett annat samtal. Lämna oss då gärna ett meddelande på vår telefonsvarare så återkommer vi så snart vi kan.

 

Ellis Corner
www.elliscorner.com
Telefon 0766-33 96 54, fax 031-713 53 72. Organisationsnr: 760305-5018 (bifirma till MRW Elektronikservice). Internationellt VAT: SE760305501801. Företaget innehar F-skattsedel.