Sök:

 

Ellis Corner startades 2009 som förkortat E Corner, en bifirma till MRW Elektronikservice som i sin tur startades 1994.

Namnet Ellis Corner är valt med omsorg. Det kändes rätt att välja ett namn som sticker ut och som man förhoppningsvis kommer ihåg. Eftersom en del av sortimentet rör det nostalgiskt retroamerikanska och gammalsvenska som minner om gamla traditioner och familjeanda valde vi Ellis Corner. En plats nära Ellis Island, New York där farmors far klev iland som immigrant till Amerikat för att arbeta och skicka hem pengar till sin familj. Ellis Corner ligger inte långt ifrån den ort där farmors far arbetade. Dessutom vill vi att ni ska känna er välkomna till vår corner shop, vår lilla hörna. Namnet kunde inte hamna oss närmare hjärtat än så.

 

Gårdsbutiken i Dingle
Mitt i hjärtat av Bohuslän, intill de mörkaste skogar, berg och vårt älskade västkustska Skagerak finner du vår enkla lilla gårdsbutik uti det gamla garaget. Full av vacker inredning till hemmet både från svenska och danska leverantörer, leksaker och rara nattkläder till de små. Välkommen till oss i Dingle, hoppas du hittar något fint! För vägbeskrivning, öppetider och mer info, se fliken Gårdsbutiken Dingle.


Vi bloggar
Se gärna våra bloggar Hem och Lycka samt Fotograf Martin Wallgren

 

Kontakt
Du når oss via kontaktformuläret, på e-post info@elliscorner.com eller per telefon 0766-33 96 54. Kontakta oss i första hand per e-mail då vi har begränsade möjligheter att ta telefon med anledning av vår lilla dotter. Behöver du nå oss per telefon ber vi dig ringa mån-tors mellan 08-11 (fre-sön stängt) och lämna namn, telnr och ärende på telsvararen så återkommer vi så snart vi kan.

 

Ellis Corner
www.elliscorner.com
Telefon 0766-33 96 54. Kontakta oss i första hand per e-mail då vi har begränsade möjligheter att ta telefon med anledning av vår lilla dotter. Behöver du nå oss per telefon ber vi dig ringa mån-tors mellan 08-11 (fre-sön stängt) och lämna namn, telnr och ärende på telsvararen så återkommer vi så snart vi kan.
Organisationsnr: 760305-5018 (bifirma till MRW Elektronikservice).
Internationellt VAT: SE760305501801. Företaget innehar F-skattsedel.