Sök:

Press och bloggar är välkomna att skriva om oss. Bilder får lånas från hemsidan och från pressmappen men då ska Ellis Corner anges som källa i bildtext och köpställen. Maila oss gärna när en artikel eller ett blogginlägg skrivs om butiken eller skicka oss ett ex av artikeln, självklart inget måste men uppskattas.

I högsäsong (dvs rea, höst och jul) hinner vi inte alltid lägga upp de färskaste produktbilderna men om du mailar oss skickar vi de eftersökta bilderna omgående per mail till dig vid förfrågan!

För högupplösta produktbilder finner du den största delen av produktbilderna på länken press.elliscorner.com men saknar du bild på den vara du är intresserad av mailar du oss och anger vilken/vilka bilder du önskar som du inte finner i mappen så hjälper vi till.

För utlåning av produkter till fotografering, styling i inredningsreportage etc - mailar du oss så hjälper vi till eller så gör du det via nätbutiken genom att välja den eller de varorna som är intressanta och går vidare till kassan där du väljer betalningssätt presslån (0 kr) och leveranssätt presslån (0 kr). Ange vilken tidning du arbetar för i företagsfältet eller kommentarfältet. Meddela oss då även när och var vår/våra varor kommer att publiceras samt hur länge ni vill låna produkterna. Observera att presslån gäller endast inom Sverige.

Vi bidrar gärna med artiklar till tävling i press, kontakta oss för diskussion om vad som kan passa.

Observera
Vi förbehåller oss rätten att skicka ut faktura genom Klarna i de fall då presslån gjorts och varan inte skickats tillbaka.

För frågor kontakta oss enligt uppgifter nedan: Ellis Corner -- info@elliscorner.com -- 0766-33 96 54 (Telefontid vardagar mellan kl. 10-11 samt 20.30-21)

 

Samtliga produktbilder © Ellis Corner. Vissa frilagda bilder med tillstånd av leverantörerna samt tidvis lån av leverantörernas bilder med tillstånd under fliken "Kommer snart".
Vänligen låna inte våra bilder utan att ange källan. Text, utseende och bilder copyright © 2009-2013 Ellis Corner.